Jabukovača

45,00 RSD420,00 RSD

Prirodna domaća rakija jabukovača, 41% alkohola.

Brisanje
Šifra proizvoda:   Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Prirodna domaća rakija jabukovača, 41% alkohola.

Da bi dali odgovarajući kvalitet rakije, plodovi jabuka moraju biti potpuno zreli i zdravi. Samo kod potpuno zrelih plodova nalazi se maksimalna količina šećera (kod jabuke je to od 10 do 15%) i arome, od kojih zavisi i kvalitet finalnog proizvoda. Samo potpuno zreli i zdravi plodovi mogu dati finalnom proizvodu karakteristična obeležja vrste, pa i sorte voća. Da bi ovo postigli u proizvodnji koristimo samo proverene i dobro poznate sorte jabuka kao što su (Ajdared i Zlatni Delišes) iz porodičnih voćnjaka koji se nalaze u okolini naše destilerije.

Kvalitet se postiže pažljivom selekcijom vrhunskih sotri jabuka i pravovremenom ubiranju ploda i stavljanjem ploda u proizvodnju. Klima i zemljište većeg dela Srbije pogodna je za gajenje svih kontinentalnih vrsta voća pa tako i jabuke. U vrlo složenom sastavu voća, glavni sastojci su šećeri, koji su direktno fermentabilni, pa se bez veće pripreme mogu stavljati na alkoholnu fermentaciju. Voće se prvo dobro usitni pa se podvrgava alkoholnoj fermentaciji, a zatim se fermentisana sirovina destiliše na dobro poznat tradicionalan način čime se dobija odličan kvalitet krajnjeg proizvoda odnosno rakije jabukovače destilerije Sanja.

Naša prirodna domaća rakija jabukovača dostupna je u sledećim varijantama ambalaže i zapremine:

Kliknite na slike ispod da ih pogledate u većoj rezoluciji.

Dodatne informacije

Težina  
Količina

0.05 L PET "50-0", 0.05 L PET "50", 0.05 L PET "50-F", 0.1 L PET "ON", 0.1 L PET "N", 0.2 L staklo, 0.5 L PET, 0.5 L staklo, 0.7 L staklo