O nama

Destilerija Sanja logo

Destilerija Sanja je porodična destilerija smeštena u prelepom prirodnom ambijentu Deliblatske Peščare u mestu Devojački Bunar kod Banatskog Karlovca.

Naša destilerija je nastala na tradicionalnoj porodičnoj proizvodnji domaće rakije koja se uvek dobijala isključivo na konvencionalan i prirodan način i to samo od najboljih i proverenih plodova voća odgajanog na negovanim vinogradima i voćnjacima koji se nalaze u okolini destilerije. Rakija se proizvodi isključivo u bakarnim kazanima klasičnim i dobro proverenim metodama.

Kazani se zagrevaju loženjem biljnih ostataka dobijanjenim orezivanjem naših vinograda i voćnjaka tako da se možemo pohvaliti potpuno prirodnim procesom proizvodnje rakije uz čuvanje životne okoline i korišćenje obnovljivih izvora energije. Zanimljivo je napomenuti da se objekat za proizvodnju rakije nalazi pored porodične vinarije i ispod vinograda iz kojeg se koristi grožđe za proizvodnju rakije i vina.

Devojački bunar - Deliblatska peščara

Pošto smo smešteni u čarobnom ambijentu borove šume u kombinaciji sa peščanim pejzažima na obroncima Deliblatske Peščare, naša destilerija je veoma pogodna i za posete svih zainteresovanih ljubitelja prirode, tradicionalnih pića i domaće hrane. Dobronamerne ljude uvek će dočekati domaćinska atmosfera i ljubazni ljudi. Trudimo se da ozbiljno pristupamo svemu što radimo uz maksimalno zalaganje i želju da naši kupci i posetioci budu zadovoljni, tako da smo uvek otvoreni za dobronamerne sugestije i iskrena mišljenja prijatelja naše porodice i destilerije. Ako imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni da nas kontaktirate.

Živeli! 🙂